Zoek jij werk of werknemers in de hospitality branche?

Wacht dan niet en neem contact met ons op of download de Youbahn app!

In de hospitality branche zijn er veel uiteenlopende werkzaamheden te verrichten. Ben jij op zoek naar werk in de hospitality branche? Ga bijvoorbeeld aan de slag als garderobemedewerker of werk als beveiligingsmedewerker in deze branche. Of ben je op zoek naar enthousiaste en gastvrije studenten om de vacature te vervullen als vriendelijke gastvrouw of gastheer? Bij Youbahn vind je snel een leuke baan of enthousiaste kandidaat die bij jou past!

Op zoek naar medewerkers in de hospitality?

In de branche hospitality zijn enthousiaste, vriendelijke en hardwerkende medewerkers essentieel. Flexibele en gedreven studenten zij hiervoor de ideale oplossing. Ben je op zoek naar bijvoorbeeld een host of hostess? Of zoek jij een garderobemedewerker of beveiligingsmedewerker? Neem dan snel contact met ons op en we vinden voor jou de ideale student die hierbij past. Lange sollicitatieprocedures laten we achterwege. Bovendien nemen wij de administratie van je over! Dit alles zodat jouw nieuwe werknemer snel aan de slag kan, zonder oneindig papierwerk.

Ben je op zoek naar werk in de hospitality branche?

Ben jij enthousiast, klantvriendelijk en houd je van mensen om je heen? Dan is de hospitality branche zeker wat voor jou. Als gastvrouw of gastheer, beveiligingsmedewerker of garderobemedewerker zorg je ervoor dat alle gasten zich welkom voelen. Je bent dus eigenlijk het visitekaartje van het bedrijf! Werken in de hospitality branche biedt veel voordelen. Het is niet alleen altijd gezellig, deze branche brengt daarnaast ook veel flexibiliteit. Je bepaalt wanneer je werkt: liever in het weekend of in de avonduren? Het minimaal aantal werkuur is slechts één uur. Heb je vakantie? Dan kun je bijvoorbeeld extra werken. En moet je leren voor je tentamen? Dat is ook geen probleem, dan word je minder ingepland. Ben jij al enthousiast? Download dan snel onze app en vind snel jouw ideale bijbaan in de hospitality branche!