Zoek je logistiek personeel of baan in Rotterdam?

Logistiek Rotterdam (logistiek medewerker + magazijnmedewerker)

In de logistieke branche is er altijd plek voor hardwerkende studenten die daarnaast houden van gezelligheid. In deze branche werk je met mensen die hun handen uit de mouwen steken, maar waar ook altijd een gemoedelijke sfeer hangt. Ben jij voor je bedrijf op zoek naar studenten om de functie als logistiek medewerker of magazijnmedewerker te vervullen? Of ben jij die student die houdt van aanpakken en samenwerken? Bij Youbahn vind je snel de student of baan die bij je past!

Vind jouw logistiek personeel hier!

In de branche logistiek gaat het om hard werken en samenwerken. Studenten zijn hiervoor de juiste kandidaten door hun gedrevenheid en flexibiliteit. Heb je snel een logistiek medewerker of magazijnmedewerker nodig die jouw team komt versterken? Verlies geen tijd en regel bij Youbahn regel je nieuwe werknemer(s) in slechts twee minuten! De minimale afname is slechts één uur, dus je betaalt nooit meer uit dan nodig is. Wij nemen daarnaast jouw administratieve handelingen over, waardoor jij weer veel tijd bespaart. De meeste vacatures worden dezelfde dag nog vervuld, dus meldt jouw logistieke vacature vandaag nog aan bij ons!

Of ben je op zoek naar werk in de logistiek?

Wil jij ook af en toe letterlijk je handen uit de mouwen steken nadat je de hele dag in de schoolbanken hebt gezeten? En houd je daarnaast ook van gezelligheid op de werkvloer? Dan is de logistieke branche zeker iets voor jou. In de logistiek werk je samen met je collega’s en de werktijden zijn vaak flexibel. Je kunt een baan in de logistiek dus gemakkelijk combineren met je studie. Bovendien maakt werken in deze branche je fitter dan ooit. Een sportabonnement heb je dus niet meer nodig! Download daarom vandaag nog de Youbahn app en vind snel de logistieke baan die bij je past.