Vind hier jouw medewerker of baan in de evenementenbranche

Neem dan contact met ons op of download de Youbahn app!

In de evenementenbranche is er eigenlijk nooit te veel personeel. Tijdens een evenement zijn er talloze uiteenlopende werkzaamheden te verrichten. Zo zijn er onder andere ticketscanners nodig, beveiligingsmedewerkers en cateringmedewerkers. De medewerkers in de evenementenbranche hebben allen in ieder geval één ding gemeen: ze houden ervan om hun handen uit de mouwen te steken. Ben jij als organisatie op zoek naar hardwerkende en flexibele studenten om de functie(s) in de evenementenbranche te vervullen? Of ben jij juist die enthousiaste student die wel van aanpakken weet? Youbahn helpt je graag bij het vinden van de geschikte kandidaat of werk in de evenementenbranche!

Op zoek naar werk in de evenementenbranche?

Ben jij student en wil jij naast je studie aan de slag in een onwijs leuke branche? Werken in de evenementenbranche betekent je handen uit je mouwen steken en werken tijdens flexibele uren. Tegelijkertijd is de evenementenbranche één van de gezelligste branches om in te werken. Jij zorgt er met je collega’s voor dat alle gasten op het evenement de tijd van hun leven hebben. Samen zorgen jullie ervoor dat alles van A tot Z soepel verloopt. Dat kan bijvoorbeeld zijn als verkeersregelaar, crewmedewerker of festival opbouwmedewerker. Zie jij het wel zitten om mee te werken aan een tof evenement? Twijfel dan niet en download de Youbahn app en vind jouw ideale baan in de evenementenbranche.

Vind jouw personeel voor evenementen

Bij een evenement organiseren komt veel kijken; van het opbouwen, tot de beveiliging. Om alles in goede banen te leiden, is er natuurlijk hardwerkend personeel nodig. Bij Youbahn vind je de hardwerkende student voor jouw evenement(en). Studenten zijn vaak erg flexibel inzetbaar, vooral ’s avonds en/of in het weekend. Daarnaast weten zij van aanpakken. Bij Youbahn nemen we daarnaast al jouw administratie uit handen, zodat je je alleen nog maar hoeft te focussen op het inwerken van het nieuwe personeel. Bovendien hoef je nooit meer uren af te nemen dan nodig is. De minimaal afname is namelijk slechts één uur. Ben je op zoek naar nieuwe medewerkers in de evenementensector? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wie weet kan het personeel al snel aan de slag!