Promotiemedewerker in Rotterdam

Neem dan contact met ons op of download de Youbahn app!

Een baan als promotiemedewerker is nooit saai. Je komt in contact met mensen en het is afwisselend. Bovendien werk jij voor grote, bekende namen! Hoe leuk is dat? Zoek jij werk als promotiemedewerker naast jouw studie? Of wil jij juist jouw naamsbekendheid vergroten in Rotterdam en zoek jij daarvoor promotiemedewerkers? Youbahn helpt je graag bij het vinden van de juiste kandidaat of het leukste werk voor jou in de promotiebranche!

Vind hier jouw nieuwe promotiemedewerker!

Wil jij jouw naamsbekendheid vergroten in regio Rotterdam? Dat kan eenvoudig met promotiemedewerkers die jouw naam promoten! Voor dit werk worden vooral enthousiaste studenten ingezet. Deze studenten zijn meestal erg flexibel inzetbaar, bijvoorbeeld in weekend- en avonduren. Bovendien zijn zij communicatief sterk en weten ze van aanpakken. Zoek jij geschikte studenten voor promotiewerk in Rotterdam? Neem dan contact op met Youbahn! Wij vinden snel de juiste kandidaat. De minimale afname is slechts één uur. Bovendien nemen wij alle administratieve handelingen van je over!

Aan de slag als promotiemedewerker?

Ben jij communicatief sterk, flexibel én enthousiast? Dan past een baan als promotiemedewerker helemaal bij jou! Als promotiemedewerker ga je sta je bijvoorbeeld op evenementen, supermarkten, beurzen of in een winkelstraat in jouw regio. Als promotiemedewerker werk je op flexibele tijden wanneer het jou uitkomt. Zo kun je jouw werk in de promotiebranche goed combineren met een studie. Is promotiewerk in Rotterdam iets voor jou? Download dan snel de Youbahn app en vind de juiste vacature als promotiemedewerker! Wie weet kun jij binnenkort al aan de slag voor grote, bekende merken!