Over ons

Dit is Doordoeners

Doordoeners is het uitzendplatform voor flexibel werk in Rotterdam en Amsterdam. Het platform matcht opdrachtgevers aan flexwerkers. Voor opdrachtgevers biedt het platform handvatten, overzicht en transparantie over hun flexibele schil. Doordoeners kunnen via het platform zelf bepalen waar en wanneer zij werken maar zijn tegelijkertijd verzekerd, bouwen (eventueel) pensioen op en bouwen vakantiedagen op.

Ons platform richt zich op callflex & officesupport, logistiek & productie, schoonmaak & zorg, horeca & events en retail.

Zoetermeer 50 werk

Aangesloten bij de ABU

Doordoeners is aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en voldoet aan de NEN-norm 4400-1 voor de uitzendbranche. Hierdoor ben je gegarandeerd dat we onze verplichtingen naar de Belastingdienst voldoen en je als opdrachtgever niet aansprakelijk gesteld kan worden.

Daarnaast is doordoeners, net als Youbahn, onderdeel van ADG. Met 42.000+ medewerkers is ADG een van de grootste werkgevers van Nederland.

Vacatures senioren Zoetermeer

Positie Doordoeners

Doordoeners spant zich in voor mensen met een (mogelijke) afstand tot de arbeidsmarkt en biedt mogelijkheden voor mensen met problemen in het proces van zelfstandig solliciteren. Doordoeners heeft zich als doel gesteld om onbenut arbeidspotentieel te ontsluiten en bereiken. Hierbij heeft Doordoeners de ambitie om te bemiddelen voor werknemers, werkgevers en de arbeidsmarkt als geheel, met een focus op arbeidskrachten in de leeftijdscategorie 55 +. Hierin heeft Doordoeners geen intentie om mensen buiten te sluiten of niet serieus te behandelen of overwegen. Dit betekent dat ook mensen jonger dan 55 jaar welkom zijn bij Doordoeners.

50 plusser Zoetermeer

Werken bij Doordoeners

Elke dag een compleet verzorgde lunch, in de pauze een potje tafelvoetbal en daarna weer aan de slag op het leukste kantoor van Amsterdam. Wil je werken in een klein en enthousiast team met een echte startup mentaliteit? Check onze vacatures.