Op zoek naar werk of werknemers in de foodbranche?

Download dan snel de Youbahn app of neem contact met ons op.

Als werknemer in de foodbranche ben je een echte maker. Je zorgt ervoor dat er met enkele ingrediënten een geheel product ontstaat voor de verkoop. Bovendien werk je samen met gezellige collega’s en kun je een baan in de foodbranche goed combineren met je studie. Klinkt dit als jouw ideale bijbaan? Of ben jij op zoek naar topwerknemers om de vacature productiemedewerker te vervullen binnen jouw bedrijf? Youbahn helpt je graag met het vinden van de juiste kandidaat of bijbaan in de foodbranche!

Zoek jij werknemers in de foodbranche?

De foodbranche gaat altijd door: 24 uur per dag en 7 dagen per week. Het kan voorkomen dat je plotseling nieuwe food werknemers zoekt die je snel nodig hebt. In deze flexibele branche horen ook flexibele werknemers. Studenten zij hiervoor de uitkomst. Hardwerkende, enthousiaste studenten staan te popelen om aan de slag te gaan. Youbahn helpt je graag bij het kiezen van de ideale student voor jouw bedrijf. Neem daarom snel contact met ons op, en wie weet kan de nieuwe werknemer al snel beginnen. Dankzij de minimale afname van slechts één uur hoef je bovendien nooit meer uren af te nemen dan nodig is. Nog een voordeel: wij nemen alle administratieve handelingen uit handen. En dat bespaart weer een hoop gedoe en tijd.

Ben je op zoek naar werk in de foodbranche?

Houd je van hard werken en van gezellige collega’s om je heen? In de branche food werk je samen met je collega’s aan hetzelfde resultaat, maar met ieder zijn eigen kwaliteiten. Door jouw werk in de foodbranche worden enkele losse ingrediënten uiteindelijk echte producten die je terugvindt in de supermarkt. Daarnaast biedt werken in deze branche veel flexibele mogelijkheden. Werk je liever in de avonduren en houd je het weekend graag vrij? Of liever andersom? Het kan allemaal! Bovendien is het minimale werkuur per week slechts één uur. Hierdoor kun je minder werken tijdens drukke schoolperiodes en meer wanneer dat mogelijk is. Download daarom snel onze app en wij vinden voor jou de ideale bijbaan in de foodbranche.