Op zoek naar horecapersoneel of een baan in de horecabranche?

Neem dan contact met ons op of download de Youbahn app!

In de horecabranche zijn er veel verschillende taken: van afwassen van vies servies tot bedienen van de gasten. Onder studenten is een baan in de horeca erg populair. De werktijden zijn meestal in de avond- en weekenduren en daarnaast is het hard werken, maar er is altijd tijd voor gezelligheid. Ben jij op zoek naar werk in de catering of lijkt het jou leuk om gasten te bedienen tijdens hun etentje? Of ben jij op zoek naar hardwerkende bediening- of restaurantmedewerkers met aanstekelijke enthousiasme? Bij Youbahn vind je de ideale kandidaat voor jouw bedrijf of horecavacature in Rotterdam!

Vind bij Youbahn jouw nieuwe horecamedewerker!

Gastvrije werknemers die daarnaast ook van aanpakken weten. In de horecabranche is personeel met deze eigenschappen absoluut onmisbaar. Werken in de horecabranche betekent ook vaak werken op flexibele tijden. Studenten beschikken vaak over deze flexibiliteit en weten daarnaast van aanpakken. Met daarbij hun aanstekelijke enthousiasme zijn zij vaak erg geschikt voor in de horeca. Bij Youbahn vind je snel de ideale kandidaat voor jouw horecabedrijf. Ook goed om te weten: wij nemen de administratie uit handen, zodat jouw nieuwe medewerker snel aan de slag kan!

Aan het werk in de horecabranche

Werk je graag in de avonden of in het weekend, zodat je je op doordeweekse dagen kunt focussen op je studie? Houd je daarnaast van gezelligheid én hard werken? Als jouw antwoorden op deze vragen ja is, dan vind je bij ons de ideale baan. Als medewerker in de horecabranche werk je altijd in een gezellige sfeer. Je kunt aan de slag als bijvoorbeeld afwasser, bedieningsmedewerker, cateraar of restaurantmedewerker. Wil je tijdens een drukke tentamenweek minder werken? Geen probleem! Het minimale aantal werkuur is slechts één uur! Tijdens de vakanties kun je er ook voor kiezen om meer te werken. Lijkt dit jou ook wel wat? Download dan onze Youbahn app en wie weet start jij binnenkort al met jouw nieuwe baan in de horeca!