Op zoek naar een baan in de horeca of bij evenementen?

Heel Nederland staat te springen om weer te genieten van een feestje in de zon, met je favoriete artiesten op de achtergrond en een biertje in de hand.

Evenementen en horecagelegenheden gaan weer open! Kan jij wel een extra zakcentje gebruiken om naast werken op een evenement zelf ook geld uit te geven in de horeca of op een feestje? Ga dan aan de slag via Youbahn! Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel werk. Via onze website of app vind je eenvoudig werk in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Zo combineer je jouw sociale leven, werk en studie maar wel alleen wanneer het jou uitkomt.

Waar kan ik werken als student bij evenementen of in de horeca?

Via het platform of de Youbahn app vind je vacatures voor evenementen in de regio’s Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Zo kan je werken als sitecrewmedewerker, beveiliger, ticketscanner en bediening op feesten of bij andere horecagelegenheden. Jij bepaalt wanneer en voor welke opdrachtgever je aan de slag gaat.

Job of gig

Op het platform van Youbahn vind je verschillende soorten shifts: jobs en gigs. Jobs zijn banen voor een langere periode. In dit geval bepaal je samen met de opdrachtgever wanneer je precies gaat werken. Gigs zijn shifts van één dag of korter. Je kunt je aanmelden voor zoveel gigs als je wil. Zorg voor een compleet profiel zodat de opdrachtgever jou kiest voor de shifts.

Werken in de horeca & evenementenbranche

Ben jij dol op gezelligheid en kan je hard doorwerken? Dan is de horeca- en evenementenbranche echt iets voor jou. Natuurlijk ben je ook vriendelijk, sociaal en wil je de gasten altijd optimaal bedienen. Maakt voor jou niet uit of het op een terras of een evenementenlocatie is. Ondanks de gezellige sfeer vereist het harde werken een goed uithoudingsvermogen. Via Youbahn beslis je daarom helemaal zelf wanneer en hoe vaak je werkt. Een leuke sfeer is er natuurlijk niet zonder collega's waarmee je kan lachen, daarom werk je in deze branche altijd in een jong en gezellig team.

Horeca- en evenementenwerk combineren met je studie

Werken in de horeca of op events kun je goed combineren met bijvoorbeeld je studie. Zo volg je overdag colleges en steek je ’s avonds de handen uit de mouwen. Wil je liever een hele dag per week aan het werk? Of heb je door tentamens even geen tijd over om te werken? No stress, op het flexibele platform van Youbahn bepaal je zelf wanneer je wilt werken. Nadat je je hebt ingeschreven op een shift, krijg je per mail te horen of je bent uitgekozen. Het enige wat jij vervolgens nog moet doen is de shift draaien en achteraf je uren aan ons doorgeven.

Horeca- en evenementen vacatures van Youbahn

Bij Youbahn krijg je elke week salaris uitbetaald en ontvang je direct je vakantiegeld. En tijdens het werk ben je altijd verzekerd. Zo kun jij zorgeloos geld verdienen waar en wanneer het jou uitkomt. Zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan als horecamedewerker of op evenementen? En wil je zelf bepalen hoe vaak en waar je werkt? Maak dan een account aan en reageer direct op horeca- en evenementen vacatures bij jou in de buurt.

Maak een account aan

Op zoek naar personeel in de horeca- en evenementenbranche?

Ben jij op zoek naar flexibel personeel in de horeca- en evenementenbranche? Via het platform van Youbahn vind je snel de juiste kandidaat voor jouw shifts. Hierbij bepaal je altijd zelf wie er voor je komt werken en tegen welk uurloon. Bouw je eigen flexpool op van gemotiveerde studenten. Registreer je nu als opdrachtgever. Dan regelen wij de uitbetalingen en de opbouw van pensioen en vakantiedagen.

Registreer je nu als opdrachtgever