Data Analist

Over Youbahn
Youbahn is het studentenplatform voor werk. Via ons platform bepalen studenten zelf waar en wanneer ze werken. Opdrachtgevers kiezen op basis van aanmeldingen de kandidaat die het beste bij de shift past. We bestaan pas een klein jaar, maar groeien hard.

Wat ga je doen?
Je verzamelt, combineert en analyseert data vanuit verschillende interne en externe bronnen en zoekt patronen, inzichten en trends. Je ontwerpt en bouwt data pipelines, data streams, reportingtools, dashboards, data API’s, data generators en allerlei andere informatieportals en tools.

Je bent een volwaardige gesprekspartner voor onze interne stakeholders op verschillende niveaus binnen onze organisatie.

Als Data Analist ben jij de informatiebron van ons die graag geïnformeerd is en blijft en altijd op zoek is naar nieuwe of verbeterde inzichten. Je hebt de ambitie om een team aan te sturen op de inhoud en samen met jouw collega’s realiseer je data platformen voor de klant.

Wat breng je mee?
Je bent proactief en houdt van een uitdaging. Door anderen te overtuigen, weet je duidelijk richting te geven aan de route die tot het resultaat moet leiden dat waarde toevoegt voor de klant. Je weet collega’s mee te nemen in jouw ambitie en waar mogelijk te coachen. Daarnaast heb je:

    Een afgeronde HBO of WO opleiding met een IT component.3-5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.Kennis en ervaring met PBI, DAX, SQL, Jira, Neo4J (Cypher Query Language).Kennis en ervaring in het managen van stakeholders.Uitvoeren van requirements management.Ervaring met Agile Scrum.Ervaring in het oppakken van een Product Owner rol is een pré.Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.Goede communicatieve vaardigheden.

Waar kom je terecht?
Youbahn is het studentenplatform voor werk. Via ons platform bepalen studenten zelf waar en wanneer ze werken. Opdrachtgevers kiezen op basis van aanmeldingen de kandidaat die het beste bij de shift past. We zijn een tech-bedrijf en groeien hard. Vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam werken we elke dag keihard om ons platform nog beter te maken. Youbahn is onderdeel van ADG. Met 42.000+ medewerkers is ADG een van de grootste werkgevers van Nederland.

Dit is bij Youbahn werken

    Een goed salaris26 vakantiedagenEen heerlijke lunchReiskosten- en pensioenregelingRuimte en budget voor je persoonlijke ontwikkelingEen professionele tafelvoetbaltafel

Enthousiast? Mail je motivatie en CV naar Dennis via d.albinus@youbahn.nl.